zaterdag, september 02, 2006

Guus en het glijdende meisje

Wij waren met vriend en fotograaf Martijn de Vries in de supermarkt. Een grote yuppensupermarkt in de buurt van ons appartement. We wilden eten en vodka inslaan voor de treinreis naar Odessa, vannacht. Op de parkeerplaats moesten we eerst we onderhandelen met een jongen die onze auto wilde wassen maar óók zijn bonuskaart aan ons wilde uitlenen in ruil voor de helft van de korting die we zouden krijgen op de kaart. Heel ingewikkeld.

Bij de kattenbrokken en het mineraalwater kwam ze onze richting op gegleden. Ze had een vreemd Peter Panpakje aan en kanariegele beenwarmers over witte pumps. Ze moest, dit gebeurt in Kiev overigens aan de lopende band, mijn geliefde hebben. Heupwiegend als op een catwalk en met zwoele oogopslag wilde ze hem zonnebloemolie aansmeren. Dit was haar baantje in de supermarkt. Martijn legde het vast.

3 Comments:

At 1:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

Guus & kanariegele beenwarmersis natuurlijk ook een riskante combinatie. Dat zag men vroeger tijdens de koude winters op de Veluwe niet vaak. Olie op het vuur zou ik zeggen, hoewel dat in die hoek van de winkel waarschijnlijk wel vaker voorkomt. Wat ik niet lees in je verhaal is met hoeveel liter zonnebloemolie Guus uiteindelijk de winkel uitgelopen is. Hem kennende staat jullie voorraadkast nu vol!

Leuk om jullie belevenissen van een afstand te volgen. Ga vooral door met Bloggen.

Bertus

 
At 11:46 p.m., Blogger Remco Reiding said...

Standplaats Kiev, toe maar, wat een bofkont! Wij hebben het in je buurland - het grote, boze Rusland - ook niet slecht. Blog ze.

Groet,
Remco
Remco's Rusland

 
At 12:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik moet steeds lachen als ik deze foto zie.....die Guus.....
groet, Milo

 

Een reactie posten

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 Netherlands License.